Grupprummet "Laddningen" på FoU-enheten i Södra Älvsborg

Grupprummet "Laddningen" på FoU-Enheten i Södra Älvsborg

Åter till huvudsidan för våra lokaler

see image description
Grupprum Laddningen
Grupprummet med plats för 7-9 personer fungerar även som bibliotek. Här finns en stor vinklad soffa och ett soffbord. Soffan har plats för 7 personer. Skjuter man till 1-2 stolar kan man vara 9 st. Det finns tillgång till internetuppkoppling och telefon.

Rummet kan bokas för sammankomster arrangerade av primärvården eller folktandvården i Södra Älvsborg. Det är kostnadsfritt att boka, men om bokningen avbokas mindre än tre veckor innan bokat datum kommer vi att ta ut en bokningsavgift i efterhand. Om du vill boka lokalen se först efter i listan nedan så lokalen är ledig. Gå därefter till huvudsidan för våra lokaler där du hittar lokalbokningsformulär.

Bokningar till grupprummet "Laddningen".

Nedan kommer en lista sorterad i datumordning över kommande bokningar. Du kan klicka i listan för att läsa mer om ett möte.

DatumTid bokad frånTid bokad tillMöte
2020-10-1309:3015:30FoU -bokad Regional dag

PublishedDocument information: Grupprummet "Laddningen" på FoU-enheten i Södra Älvsborg | Last modified: 2012-10-25 by Researchweb Support

Grupprummet "Laddningen" på FoU-enheten i Södra Älvsborg, from FoU-centrum för primärvård och folktandvård Södra Älvsborg
http://researchweb.org/is/foualvsborg/document/473